If you don't risk anything, you risk even more
 
Sandra van Twillert

Sandra van Twillert  Charlotte Tonino

foto: Charlotte Tonino

Na mijn studie communicatiewetenschap heb ik enige jaren in de IT gewerkt. Gestart als programmeur, heb ik uiteindelijk vooral gewerkt als trainer en coach, eerst in technische trainingen, later voornamelijk op het gebied van sociale vaardigheden. Daarnaast heb ik in de werving & selectie gewerkt en in de re-integratie als manager, coach en trainer, waarbij ik voornamelijk moeilijke doelgroepen heb begeleid.


Op een gegeven moment heb ik uit nieuwsgierigheid een aurareading laten doen. Voor mij gingen vanaf toen enkele zaken langzamerhand op hun plek vallen. Ik kon spirituele ervaringen die ik heb gehad een plek geven en wilde er graag meer mee doen. Ik ben op zoek gegaan naar een opleiding en zo terecht gekomen bij Ranthia, school voor Persoonlijke en Spirituele groei, waar ik de 3-jarige opleiding tot Aura Reader en Healer heb afgerond. Wat ik in deze periode o.a. geleerd heb, is om veel beter te luisteren naar wat mijn hart mij ingeeft in plaats van alles rationeel te benaderen. Dit heeft mij een enorme rust gegeven en is iets wat ik ook graag aan anderen wil doorgeven. Naast deze opleiding heb ik nog verschillende trainingen gevolgd op het gebied van coaching, NLP en kleurentherapie. Ik heb in 2012 mijn eigen bedrijf opgestart als trainer/coach, zie hier.


In mijn readingen en healingen stel ik mij volledig open voor de ander, zonder enig oordeel. Mijn benadering is ontspannen en zoveel mogelijk met humor en relativeringsvermogen. Elke reading is uniek en kan ook voor mij verrassende zaken naar voren brengen.