Aurareading

Wat is een aurareading?

In een aurareading wordt de energie in je aura gelezen, deze energie wordt meestal waargenomen in de vorm van symbolen en/of kleuren (dit verschilt per aurareader, er zijn meer mogelijkheden). De nadruk ligt in een reading altijd op het heden, er kunnen wel gebeurtenissen uit het verleden naar voren komen, maar dan wordt altijd gekeken naar het effect hiervan in het hier en nu. Een reading is een momentopname en kan zelfs een week later al weer een ander beeld laten zien, maar over het algemeen komen juist de meer vastzittende patronen in een reading naar voren.


Waarom een aurareading?

Een aurareading kan je inzicht geven in jezelf en in de thema's die nu in je leven spelen. Een reading maakt je bewust van je valkuilen en kan je ondersteunen bij het nemen van beslissingen. Een reading kan zaken vanuit je onderbewuste naar boven halen. Vaak zul je informatie herkennen en je realiseren dat je het eigenlijk al wist, maar doordat je het op deze manier teruggekoppeld krijgt, kun je het proces versnellen.


Verloop van een aurareading

In mijn readingen werk ik met beelden die ik binnen krijg, gecombineerd met voelen en horen. Ik geef je altijd eerst een korte beschrijving van het beeld dat ik zie en daarna de betekenis ervan. Ik begin elke reading met een globaal beeld van je gehele aura, onafhankelijk van de vraag die je eventueel hebt. Elke reading sluit ik af met een korte healing. Als je specifieke vragen hebt waarvan je graag wilt dat ik er in de reading dieper op in ga, dan kun je die vooraf aan mij stellen.

Volgende