Aurareading

Voorbeeld van een aurareading

Bij het lezen van je aura, zie ik een aap in een bos door de bomen slingeren. Dit vertel ik aan je en vervolgens ga ik in op de verschillende onderdelen van het beeld. In dit voorbeeld staat het beeld voor iemand die altijd in beweging is, iemand die continu op zoek is en moeite heeft om te ontspannen. De bomen betekenen dat deze persoon geen zicht heeft op een vastgesteld doel, maar zoveel mogelijk wil zien en meemaken in de hoop zo het geluk te vinden. Het is iemand die wel veel plezier heeft, maar het echte geluksgevoel mist. Degene die geread wordt, herkent dit laatste wel, maar had zich nog niet eerder bewust gerealiseerd waar dit vandaan komt en hoe hij dat zelf in stand houdt.


Aurareading op afstand

Op dit moment geef ik alleen readingen op afstand. Je geeft je naam en geboortedatum aan mij door en ik stuur je een uitwerking van de aurareading per e-mail. Je hoeft niet speciaal tijd vrij te maken voor de reading, het maakt niet uit wat je op dat moment doet. Een reading op afstand werkt even goed als een persoonlijke reading, klik op de link om zowel de voor- als nadelen te bekijken. Mocht je na het lezen van het verslag nog vragen hebben, dan kun je die uiteraard stellen per e-mail of we maken hiervoor een telefonische afspraak.


Kosten van een aurareading

Een aurareading kost 45 euro, dit is inclusief een korte healing, het verslag per e-mail (1 2 pagina's) en de mogelijkheid om vragen te stellen n.a.v. het verslag.


Vorige