Aurahealing

Verloop van een healing

Nadat je mij informatie hebt gegeven over de klacht of het probleem waar je een healing op wil, doe ik eerst een korte reading hierop. Hierin vraag ik of je zover bent om deze klacht los te laten of dat het nog een functie voor je heeft. Het kan zijn dat ik je niet direct een healing geef op de klacht die je genoemd hebt, maar dat er eerst nog een andere blokkade uit de weg geruimd moet worden voordat je aan jouw klacht kan gaan werken. Ik richt mij in de healing dan op deze blokkade. In het verslag achteraf beschrijf ik hoe de healing is verlopen.


Healing op afstand

Ondanks dat het net als bij het readen voor het proces niet van belang is wat jij op het moment zelf doet, raad ik je wel aan om samen met mij een moment te kiezen waarop je rustig alleen kunt zijn. Ik vraag je dan om op dat moment te ontspannen en aan het probleem te denken. Het kan zijn dat je dan direct al een verschil merkt, maar dit hoeft niet zo te zijn! Soms duurt het wat langer of zijn er meerdere sessies nodig voordat je een verschuiving gaat voelen.


Duur en kosten van een healing

Een healing duurt ongeveer 20 minuten. Achteraf krijg je van mij een kort verslag over het verloop via e-mail. Een enkele healingsessie kost 25 Euro, je kunt ook direct 3 sessies aanvragen, dan betaal je in totaal 65 Euro.


Vorige